Bütçene Göre Araba Tavsiyeleri!

SEAT’tan Ibiza Bakım Kampanyası

0

SEAT’tan Ibiza Bakım Kampanyası… SEAT, 5 yaş ve üzeri Ibiza modellerinde, ZUBİZU kullanıcılarına özel servis kampanyası başlattı. Tüm SEAT Yetkili Servislerinde geçerli olan bu kampanyada periyodik bakım işlemi 695 TL tavsiye edilen fiyatla sunuluyor.

SEAT’tan Ibiza Bakım Kampanyası

5 yaş ve üzeri Ibiza modellerini kapsayan kampanya, 695 TL tavsiye edilen fiyatıyla ZUBİZU üyesi araç sahiplerine özel tüm periyodik bakım işlemlerinde geçerli. En güncel araba haberleri buradan takip edilebilir.

01 Ağustos – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında kampanyaya katılan tüm SEAT Yetkili Servislerinde başlayan bu kampanya sayesinde, SEAT sahipleri Yağ Filtresi, Polen Filtresi, Karter Tapası, Hava Filtresi değişimlerini içeren periyodik bakım işlemlerinde yüzde 30’a varan; işçilik ve motor yağında ise yüzde 20’ye varan tavsiye edilen indirimlerden faydalanabiliyorlar.

SEATtan-ibiza-Bakim-kampanya
SEATtan-ibiza-Bakim-kampanya

SEAT Avantajları Saymakla Bitmiyor

SEAT’ın bakım kampanyasının yanı sıra müşterilerine sunduğu pek çok farklı avantaj bulunuyor. Diğer pek çok markaya nazaran satış sonrasında SEAT müşterilerine olan desteğini kesmiyor. Satış öncesinde sunulan hizmet, ilgi ve takip satış sonrasında da aynı yoğunlukla devam ediyor. Böylece karşılaşılan en ufak sorunlarda dahil SEAT’ten hizmet alınabiliyor. SEAT müşterilerine sunduğu bu hizmetler sayesinde müşteri portfoyünü her geçen gün artırmaya ve pazar payını da olanca hızıyla genişletmeye devam ediyor. Markaya dair önemli gelişmeler ve kampanya hakkında daha detaylı bilgiye www.seat.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.