Bütçene Göre Araba Tavsiyeleri!

Borlease ile Araç Kiralama Süreci

0

Yenilik, kolaylık ve uyum sloganıyla 2013 yılında faaliyete geçen Borlease, araç kiralama hizmetinde dijitalleşme çağının etkilerini görebileceğimiz, uzman kadrosu ve süreklilik arz eden yapısıyla kendini sürekli geliştiren bir araç kiralama firmasıdır. Misyon, vizyon ve değerlerinin kattığı sağlam altyapısıyla araç kiralama sürecini de her zaman ileriye götürecek potansiyeli bünyesinde barındırmaktadır. Borlease bünyesinde uzun dönem, filo gibi birçok kiralama seçenekleri bulunmaktadır.

Borlease ile araç kiralama süreci oldukça hızlı ve pratiktir. Sunulan profesyonel hizmetler doğrultusunda şirketinizin ihtiyaçlarına yönelik en uygun aracı kolayca seçebilirsiniz.

Borlease’in müşterilerine sunduğu geniş araç filosu seçenekleri ile birçok renkte ve modelde araç kiralamak mümkündür. Siz de Borlease’in zengin araç seçeneklerinden faydalanmak isterseniz internet sitemizden ya da telefon ile iletişime geçerek uzman kadromuzdan destek alabilir, dilediğiniz aracı hemen kiralayabilirsiniz.

Uygun türde bir araç seçemediyseniz ve bu konuda bir yardıma ihtiyacınız bizimle iletişime geçip ihtiyacınız olan aracı bulmanız konusunda yardım alabilirsiniz.

Araç kiralama sektöründe sunduğu yeniliklerle geleceğin araç kiralama hizmetini farklı bir boyuta taşıyacak olan Borlease’in tüm hizmetleri hakkında bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Borlease Uzun Dönem Araç Kiralama

Uzun dönem araç kiralama, genellikle şirketlerin tercih ettiği ve minimum 12 ayı kapsayan kiralamalardır. Bu süre şirketlerin ihtiyaçlarına göre 48 aya kadar uzayabilmektedir.

Uzun dönem araç kiralama süreci, son yıllarda daha fazla talep görmektedir. Özellikle kurumsal ve büyük firmaların yaptığı aylık ve yıllık bütçe çalışmalarıyla birlikte kiralama seçeneğinin, satın alma seçeneğine oranla daha az maliyetli olduğu görülmüştür. Bu durumda satın alma ile yüksek meblağ tutarların bir anda ödenmesi, araçların vergi kasko ve sigorta gibi masrafları, onarım ve bakım maliyetlerinin bir hayli yüksek olması da şirkete finansal anlamda zararlı olacağı için firmalar, uzun dönem araç kiralama seçeneğinden faydalanmaktadır. Ayrıca, uzun dönem araç kiralama, vergi indirimi gibi avantajlarıyla finansal anlamda oldukça tasarruflu bir seçenektir.

Borlease araç kiralama, kurumsal yapısı ve işinde uzman kadrosuyla uzun dönem araç kiralama ihtiyaçlarınızda zengin araç yelpazesi ile her zaman yanınızda! Siz de şirketiniz için araç kiralama konusunda çözüm ortağı arıyorsanız Borlease, markanıza değer katarak finansal anlamda en büyük yardımcınız olacaktır.

Borlease Ticari Araç Kiralama

Kobilerin en büyük yardımcıları olan ticari araçları 10 yıl öncesine kadar kiralamak mümkün değildi. 2009’daki bazı kısıtlamalardan dolayı yasaklanan hafif ticari araç kiralama hizmeti 10 yıl sonra tekrar talep görmeye başladı. Özellikle kobiler için büyük avantaj sağlayan ticari araç kiralama ile satın almanın verdiği kasko, trafik sigortası, vergi, yüksek onarım maliyetleri gibi kalemler ile uğraşmanıza gerek kalmaz. Böylece hızlı ve pratik şekilde ticari araç kiralamak mümkün olacaktır.

Borlease’in ticari araç kiralama hizmetleriyle ihtiyacınıza en uygun ticari aracı kiralayabilir ve firmamızın sunduğu tüm avantajlardan faydalanabilirsiniz. Ticari araç kiralamalarınızda işletmenize finansal güç de sağlayacak olan Borlease, işletmenizin öz sermayesine dokunmadan araç kiralama ayrıcalığından faydalanmanıza yardımcı olur.

Borlease Filo Kiralama

Tüm işletmelerin, faaliyet gösterdikleri sektördeki işlerinin sürekliliği için ihtiyaç duydukları en önemli birimlerden birisi de ulaşımdır. Özellikle büyük çaplı işletmeler, tüm departmanları için birçok araç seçeneğine ihtiyaç duymaktadır. Şirketin, bünyesine katacağı araçlar için yüklü bir miktarda finansal kaynağa ihtiyaç duymasından dolayı satın alma yerine kiralama seçeneğini tercih etmektedir.

Borlease, filo kiralama ihtiyaçlarınızda en büyük çözüm ortağınız olacaktır. Bünyesinde bulundurduğu zengin araç filosunun yanı sıra, profesyonel uzman kadrosu desteği ile de size en ayrıcalıklı araç kiralama hizmetini sunacaktır. Bununla birlikte Borlease, filo kiralama operasyonlarınızı en iyi şekilde yönetmenizi sağlayacak bir uygulamayı hayata geçirmiştir. Filom uygulaması, finansal ve operasyonel anlamda en büyük yardımcınız olacaktır. Kurulum gerektirmeden tüm cihazlarda kullanabilme özelliğini de beraberinde getiren Filom, tek tık ile yakın takip avantajını sizlere sunacaktır.

Borlease filo kiralama ve uzun dönem araç kiralama hizmetlerimiz ile ilgili detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.